We zijn fiscaal juristen die binnen het wettelijke speelveld opereren en alle spelregels die er zijn respecteren. We zijn geen cowboys maar ook geen mierenneukers dus we denken met u mee!

We gaan voor ‘belastingontwijking’ (tax avoidance) niet voor belastingontduiking (tax evasion). Het is juridisch perfect geldig om de minst belaste weg te zoeken, het is zelfs een mensenrecht o.i.

Bijvoorbeeld uw bedrijf te vestigen in een lager belaste jurisdictie is uw volste recht. Anders gesteld ‘go where you’re treated best’. Ook om zelf te verhuizen als individu naar een land met een lagere belasting of zelfs zonder belasting, is uw volste recht en de uiting van absolute vrijheid.

Dit heeft niets te maken met belastingontduiking of fraude. Dit zijn zij die het niet volgens de regels spelen. Valse facturen opstellen of onjuiste belastingaangiften indienen, heeft niets te maken met belastingoptimalisatie maar is iets voor dommeriken. Dat zij tegen de lamp lopen is maar niet meer dan normaal.

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…