We hebben sinds kort een bijhuis opgericht in Sofia (Bulgarije). Daar hebben we en stel goedkope It’ers aangeworven die onze Belgische activiteit ondersteunen; Dit is in ons geval kostenbesparend en we hebben ook kunnen doen aan fiscale optimalisatie. De mensen van De Hoon & Partners hebben ons zeer professioneel geholpen, we zijn erg tevreden. Ook nu nog kunnen we bij hen steeds terecht met al onze vragen. Dank.

Dirk & Evelyn (Kontich)

Ik ben actief in de medische apparatuur en software. Het Midden-Oosten is een belangrijke markt voor mij. Een freezone – company in de UAE was dan ook een absolute noodzaak voor mij om de regio optimaal te kunnen bedienen.

De Hoon & Partners hebben die klus snel en efficiënt geklaard, dit alles voor een zeer aanvaardbare fee. Het was prettig samenwerken met hen.

Mark (Borgloon)

Wij verkopen luxueuze aquaria in Japan, Zuid-Korea en Taiwan. De volledige productie gebeurt in Maleisië. Met het oprichten van een Maleisische company en het correct gebruiken van de dubbelbelastingverdragen hebben we een zeer aanzienlijke besparing gedaan. Dit is allemaal erg creatief maar wettelijk. We zijn onder de indruk, bedankt.

Gaëtan en Philippe (Kortrijk)

We hadden nog nooit gehoord van de Roemeense microcompanies. Waanzinnig. Op een volledig wettelijke manier betalen we slechts 1% vennootschapsbelasting over het miljoen euro. We hebben lokaal wel een anatal mensen aan het werk gezet. Nice!

Pieter en Marianne (Roeselare)

Voor ik contact op naam met De Hoon & partners was de fiscale omkadering van mijn webshop een puinhoop, zeker het BTW-verhaal. Nu is alles ordelijk en transparant en slaap ik terug op mijn beide oren.

Yasmina (Almere)

Ik kon niet geloven dat ik als digital nomad op een perfect legale manier elke vorm van belasting kon vermijden. De Hoon & Partners hebben mijn ogen geopend en me erg goed op weg geholpen. Waarvoor dank.

Friso (Eindhoven)

 

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…