Geen holle woorden uit een eerstejaarscursus marketing.

We hebben een echte passie voor onze business en zullen er alles aan doen opdat u op een wettelijke maar creatieve manier minder belastingen zal betalen.

We zijn van mening dat een overheid een terechte plaats heeft in een democratie, anders is het de chaos. Maar we zijn voorstander van een beperkte efficiënte overheid die slecht een aantal opdrachten op zich neemt, zoals infrastructuur, justitie, onderwijs… Iedereen moet gelijke kansen hebben zonder te vergeten dat we niet allemaal gelijk zijn en dat zonder concurrentie de ellende en armoede overneemt. We zijn tegen een ‘pamper’overheid, tegen een overdreven politieke correctheid en tegen een staat die ondernemertje speelt. De staat moet een aantal spelregels en krijtlijnen uitzetten en done. Dus de overheid moet daarom haar overheidsbeslag beperken, anders leidt dit toch maar tot een onstuitbare honger, een obees gedrag en meer betutteling.

Minder belastingen is meer vrijheid, ‘less is more’!
Bedrijven moeten fiscale ademruimte hebben en dit komt ons allen ten goede. Gezonde bedrijven die een eerlijk deel afstaan, betekent een gezond en welvarend land. Overgewicht is net zoals te veel belastingen, alleen maar miserie!

VRAAG MAAR RAAK!

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…