We hebben een bijzonder cadeau voor u!

Ons boek ‘Hoe maak ik mij onzichtbaar voor de fiscus’? werd volledig geupdate en aangevuld. Dit was wel nodig na de tsunami die het laatste jaar de internationale taxplanning overspoelde!

How to make yourself invisible to the tax inspector: Edition 2016

How to make yourself invisible to the tax inspector

For anyone who cares about fiscal and financial privacy

Dit ENGELSTALIGE boek is een volledige update van het succesboek ‘Hoe maak ik mij onzichtbaar voor de fiscus’. Deze update was meer dan nodig na de storm die de voorbije twee jaar door ‘offshoreland’ raasde. Een must voor al wie up to date wil zijn!!

Indien u ooit dacht: “Ik betaal te veel belastingen aan deze geldverslindende en privacy schendende overheid”, dan is How to make yourself invisible to the tax inspector? beslist iets voor u. Dit Engelstalige boek is een zeer klare en bijzonder praktische opleiding in de kunst van belastingontwijking en financiële privacy. De auteurs ontkrachten de mythe dat alleen multinationals en miljonairs in staat zouden zijn om te genieten van laag belaste landen en bewapenen u met instrumenten om uw op maat gemaakte plan op te stellen.

How to make yourself invisible to the tax inspector? leert u:

• Waar het bankgeheim bestaat en hoe u ervan kunt genieten;
• Hoe een bestaand vermogen discreet te beheren door gebruik te maken van een trust, stichting of hybride vennootschap;
• Hoe de vruchten van uw arbeid terug te vorderen en ervan te genieten als ondernemer;
• Hoe discreet en belastingefficiënt te investeren in vastgoed, jachten, privéjets, etc.;
• Hoe definitief te verdwijnen van de radar van de fiscus en waar u heen kunt;
• Waar u een tweede paspoort kunt verkrijgen… en nog veel meer.

How to make yourself invisible to the tax inspector? is het enige boek over belastingontwijking en financiële privacy met dergelijke dosis praktische gewiekstheid en het zal simultaan een verrukking en verlichting blijken te zijn voor ondernemers, investeerders, gepensioneerden en werknemers wereldwijd. Aan de hand van indringende inzichten en bruikbare voorbeelden ontsluieren de auteurs principes welke u de wijsheid en macht geven om gebruik te maken van de opportuniteiten gecreëerd door laag belaste landen en het bankgeheim. Nooit eerder gaf iemand zoveel bruikbare geheimen van de industrie bloot. Dit boek is exact wat u nodig heeft indien u klaar bent om uw leven en financiële privacy opnieuw in handen te nemen.

Iven De Hoon – Meer dan 20 jaar ervaring in de internationale belastingplanning. Stichter van het fiscale kantoor De Hoon & Partners, een begrip in de internationale belastingplanning met diverse buitenlandse filialen en de succesvolle websites www.bespaarbelastingen.be en www.nomoretax.eu. Auteur van diverse boeken en publicaties in internationale vakbladen.

Daan Desloover – Voormalig Product Manager van een Corporate Service Provider in de Seychellen, een van de meest gebruikte offshore jurisdicties wereldwijd. Senior Partner De Hoon & Partners Bulgaria. Opleiding: Master Fiscaal Recht en Master Toegepaste Economische Wetenschappen.

[sdfile url=”http://www.nomoretax.eu/wp-content/uploads/2016/03/EDITION-2016.pdf”]

Inkijkexemplaar

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…