Wat krijgt u?

 • We doen eerst een intakegesprek (1 uur). We brengen dan uw probleem volledig in kaart.
 • Dit kan online of via een persoonlijk gesprek op één van onze kantoren.
 • Vervolgens gaan wij aan de slag, en schrijven een advies op maat. Geen knip- en plakwerk!
 • We bezorgen u dan het advies en daarna hebben we terug een gesprek en overlopen we met u tot in de details ons advies.
 • Wenst u verder te gaan en het advies te laten uitvoeren, dan staan wij voor u klaar!

Wat kost een brainstormsessie met Iven De Hoon?
850 EUR (excl.BTW)

  Iven De Hoon

  Meer over Iven De Hoon

  Iven De Hoon studeerde rechten (Universiteit Antwerpen) en haalde een bijzonder licentie in ‘Fiscaliteit en Boekhoudkundig Onderzoek’ (Vlerick Institute, Universiteit Gent). In 2009 won hij de ‘Willoughby Memorial Price’ (St. Jezus College Oxford).

  Hij was ruim 15 jaar hoofdredacteur van de succesvolle adviesbrieven Tips en Advies Belastingen en Tips en Advies Vastgoed van uitgeverij Indicator. Hij schreef ook diverse boeken en bijdragen inzake fiscaliteit, waaronder ‘Belastingparadijzen’ en ‘Hoe maak ik mij onzichtbaar voor de fiscus’ (Roularta Books).

  Voor welke adviezen kan u bij ons terecht?

  We gaan in principe geen enkele uitdaging uit de weg maar ons hart ligt in de internationale fiscaliteit, hier doen we niet flauw over.

  Meestal zijn onze cliënten: digital nomads, e-commerce ondernemers, expats, bedrijven die in meerdere landen actief zijn, crypto-enthousiastelingen, klanten die estate – of successieplanning zoeken, zij die een trust of een stichting willen oprichten….

  Maar we kunnen ook bv. begeleiden met aankopen van bedrijven of vastgoed in het buitenland, ICO’s, relocatie van uw bedrijf of uzelf, nakijken en opstellen van contracten …