Crypto’s zijn hot!

Velen onder ons rekenen zich al rijk. Dit is uiteraard zonder de fiscus gerekend. Dit vinden we oneerlijk. Het establishment heeft jaren laag dunkend en zelfs spottend gedaan over al die ‘simpele zielen’ die dachten rijk te worden met crypto’s. Het ziet er naar uit dat ze fout zaten en dat wij cryptofanaten goed zaten. Er is nooit énige interesse geweest om het beleggen in crypto’s aan te moedigen, integendeel!

Maar nu het er naar uitziet dat een aantal mensen (en ondertussen zijn het er een behoorlijk aantal) flink gaan verdienen als ze een cash-out doen, wordt de fiscus ineens wakker. Als er te ‘grabbelen’ valt uit de honingpot staan ze te likkebaarden. Dit laten we niet gebeuren!

We hebben ons het laatste jaar erg verdiept in crypto en fiscaliteit. We zijn een van de weinige kantoren die op korte tijd hier know-how hebben rond opgebouwd. We vinden het dan ook onze plicht u een aantal creatief legale pistes aan te rijken, zodat u aan de gulzige grijparmen van Vadertje staat op een elegante manier kan ontsnappen.

Aarzel niet ons te contacteren, doe het nog vandaag

Met vriendelijke groeten,

Iven De Hoon

Onze boeken hier op Bespaar Belastingen

Onze boeken op Nomoretax.eu

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…