Gefeliciteerd! U bent beland op de meest uitgebreide Nederlandstalige belastingsite. U vindt hier op 'klikafstand' meer dan 1000 creatief legale belastingtips. U zal er de directe no nonsens stijl in herkennen die ook typisch is voor ons advieswerk. Wij wensen geen ellenlange stoffige adviezen zonder duidelijke boodschap, dit onderscheid ons van de collega's.

Surf ook eens naar onze andere websites zoals : www.belastingparadijzen.be en www.nomoretax.eu of www.hongkongtax.eu.

Aarzel niet een van onze zeer toegankelijke e-books te kopen, boordevol pittig gekruide  fiscale tips. Recent verscheen mijn nieuw boek met de veel belovende titel: 'Hoe maak ik mij onzichtbaar voor de fiscus'. U kan deze online bestellen.

Veel leesgenot, en aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak of maak gebruik van ons online advies. De koffie staat klaar!

Met vriendelijke groeten,

I De Hoon
Director

 

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…