In 2008 is het zover dan kunnen er in België geen aandelen meer aan toonder zijn.

Het wordt wel hoog tijd om beginnen na te denken hoe men met de nieuwe toekomstige situatie kan omgaan. Er zijn hier heel wat interessante opties… Ook kan het bv. al was het maar omdat men in een echtscheiding zit, aangewezen zijn dat men anoniem wenst te blijven als aandeelhouder.

Hier zijn zeker oplossingen te zoeken, in de oprichting van een buitenlandse vennootschap waar we de aandelen anoniem houden en die we verplaatsen naar België. Er wordt dan hier een vertegenwoordiger aangeduid voor deze vennootschap.

Kortom er zijn hier mogelijkheden. Ook kan u nu nog altijd – u moet dan wel héél snel zijn – nog twee maanden …aandelen aan toonder laten drukken.

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…