Stop de leugens!

  • In de politiek heeft men het weer over het feit dat we moeten gaan voor ‘eerlijke fiscaliteit en een bijdrage van de grote vermogens’. Waarom stopt niemand die onzin en die leugens? Waarom zijn de media niet kritisch over zoveel onwaarheden?

Eerlijke fiscaliteit?

Dus m.a.w. de vorige 50 jaar was de fiscaliteit oneerlijk? Ja inderdaad dit klopt, een overheidsbeslag tot 60%, en dan er nog in slagen om een van de grootste overheidsschulden ter wereld op te bouwen, pensioenen op het niveau van Litouwen, en een gammele infrastructuur. Show me the money????

Bijdrage van de grote vermogens?

Wist je dat de 1% rijkste Belgen 11% van alle belastingen betalen. En 10% van de rijkste Belgen zorgen voor 50% van alle belastinginkomsten. Of nog eentje: neem al het vermogen af (maar dus alles!) van de 100 rijkste Belgen en je kan 6 maanden de overheidsuitgaven betalen. Dus stop met die onzin, en stop met de mensen wijs te maken dat je met een nieuwe vermogensbijdrage de onpeilbare diepe begrotingsputten van de Wetstraat gaat vullen.

Oja en die stoute multinationals.

Ook zij moeten eindelijk aangepakt worden door de ‘Belgian Empire’. Euh … het waren multinationals juist… Vietnam of Turkije zal hen wel met open armen ontvangen. Europa geraakt het nog niet eens over de meest elementaire dingen maar wij gaan de multinationals op de knieën krijgen.

Wat gaat er gebeuren?

De ‘Sinterklaascorona- politiek’ zal betaald worden door de gezonde bedrijven en de middenklasse, al de rest is geblaat.

Oplossing?

Nogmaals het is perfect wettelijk om je bedrijf geheel of gedeeltelijk te verplaatsen naar een ander land en minder belastingen te betalen, zorg wel voor de nodige substantie. Ook u als individu kan dit fiscaal slagveld ontvluchten voor het te laat is. De landen met lage belastingen liggen te blinken in de zon en wachten op uw komst! Aarzel niet, het is nu of nooit. 

Lees alle details op: www.relocation-planner.com of op nomoretax.eu of hier op Bespaar Belastingen. En als dit allemaal te ver gaat, scherm dan tenminste uw vermogen al af van de hongerige immer obese overheid en dit kan op een perfect legale manier. Fiscale oorlog vraagt om doortastende maatregelen!

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…