Hoe durven politici in dit zwaar belaste land nog belastingen te verhogen? Belastingen dan nog op roerende inkomsten, op dividenden, op meerwaarde op aandelen …  Het gaat om opbrengsten van zij die durven, nog durven te investeren in bedrijven, in risicokapitaal… Zij die investeren in de noodzakelijke zuurstof waar bedrijven naar snakken. Laat ons daarom best ineens het communisme invoeren, laat ons daarom niet langer dralen en de armoede tot officiële norm hanteren. De afgunstmaatschappij als norm stellen, laat ons elke creatieveling publiekelijk onthoofden, laat ons de doodstraf heffen op succes en durf. En de vakbonden dat zij hun rekeningen maar publiekelijk maken door wie zijn ze trouwens verkozen? Deze staat in de staat moet maar eens zwaar belastingen betalen met achterstallige intresten.

En welke gek praat over vermogensbelasting, terwijl alle landen ze afschaft. Die dingen werken contraproductief en zijn niet uitvoerbaar. Gaat men in uw huis uw kunst en antiek komen taxeren. Mensen als Di Rupo zijn zo geïndoctrineerd dat ze niet meer nuchter kunnen denken. Voor hen zijn beleggers criminelen. Deze heren zijn het 19de eeuwse socialisme nog steeds niet ontgroeid. Zou antibiotica helpen?

Nog steeds gelooft de linkse meute dat je welvaart creëert door belastingen te heffen. En dan die eeuwige crisisbelastingen…In godsnaam we zitten nog opgezadeld met crisisbelastingen die Dehaene bedacht ruim 17 jaar geleden. Die crisisbelastingen zijn voor de eeuwigheid. Weg ermee. En dan die eeuwige strijd tegen de fiscale fraude, dat eeuwig gegoochel met inkomsten die men gewoon niet gaat halen. Luchtkastelen. Neen, men moet snijden diep snijden in bepaalde uitgaven, in bepaalde verworven rechten van de apparatsjiks. Gewoon stellen dat men binnen 45 jaar gaat knabbelen aan de moddervette ambtenarenpensioenen, doet nu de vakbonden al schuimbekken. Dit geeft aan hoe vastgeroest en hoe weinig dynamisch en hoe ziek dit land is. De kanker is diep uitgezaaid, en wat doen we dan … snijden tot op het bot… soms zelfs amputeren!

Wij blijven niet bij de pakken zitten. Surf naar www.bespaarbelastingen.be, u vindt hier een eerst tip om Di Rupo te snel af te zijn. Begin nu met belastingontwijking voor het te laat is. Open uw ogen voor de fiscus ze sluit!

Met vriendelijke groeten,

I De Hoon 

 

lees onze fiscale boeken

Heb je een vraag?

Beste lezer,

Zoals u weet is fiscale wetgeving een snel veranderende materie. Als u daarom twijfelt of een ouder artikel nog volledig up to date is, twijfel dan niet ons te contacteren…

Als je een creatief maar legaal advies nodig hebt, of als je met een opmerking of een idee zit, of je wilt een achterpoortje dubbelchecken, je wenst een second opinion, je hebt een vennootschap nodig,..of je wilt even bijpraten…