//Welke ‘kluis’gaat nooit open?

Welke ‘kluis’gaat nooit open?

Zoals u weet moet bij een overlijden de bank een lijst van het roerende vermogen van de overledene meedelen aan de fiscus. Als de overledene een kluis heeft, moet de bank deze verzegelen. De fiscus zal hiervan op de hoogte gebracht worden. Pas vijf dagen nadat de Belastingen op de hoogte werden gebracht, mag de kluis worden geopend. Veelal is er niemand van de fiscus aanwezig maar het risico bestaat… Vermijd dat de fiscus na uw overlijden mee in uw kluis komt neuzen … en dit op een bijzonder eenvoudige manier. Hoe ? Huur de kluis op naam van uw vennootschap.

Aangezien een vennootschap nooit overlijdt… zal de kluis ook nooit verzegeld worden. Zo eenvoudig is dit. In geval van faling bestaat de kans wel dat de kluis verzegeld wordt maar een faling is er gelukkig niet van de ene dag op de andere. Wenst u meer te weten over successieplanning, aarzel dan niet ons te contacteren … vergeet niet dat u in Vlaanderen vlug aan het tarief van 27% zit ! Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om dit fiscaal hakbijltarief te vermijden. Wenst u meer info, aarzel dan niet ons te contacteren.

U vindt meer info op onze website www.dehoon.be of u kan ons contacteren via info@dehoon.be.

2008-03-07T23:57:21+00:00
Dinsdag 19 december  2017 - 11:00u

Gratis Seminar: Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN

De 112 Meest Begeerde Fiscale Tips - Editie 2017


Voor al wie belastingontwijking een mensenrecht vindt, 112 haalbare en praktische fiscale tips 
GRATIS INKIJKEXEMPLAAR
Click Me