//Liquideer uw vennootschap voor 1.10! ook als er een pand in zit! Wees de PS te snel af!

Liquideer uw vennootschap voor 1.10! ook als er een pand in zit! Wees de PS te snel af!

Nu de PS haar verkiezingsprogramma heeft voorgesteld kunnen we zeker stellen dat de PS met voorsprong de laatste communistische partij in Europa is en ook ver daar buiten. Straffer nog ze regeren en leveren zelfs de eerste minister. Nooit gezien! Nu moeten we wel echt onze koffers pakken.

Liquideer nog eerst uw vennootschap aan 10%! In dit verband nog een extra tip en dan ‘Hit the road Jack and don’t you come back no more, no more…’.

U wilt dus uw BVBA vereffenen voor 1 oktober 2014 anders is er de jaloezietaks van 25%. Maar u heeft één probleem er zit nog een pand in de vennootschap dat u niet zo maar eventjes snel verkocht krijgt. Dus u gaat mogelijk de deadline van 1 oktober niet halen!

Tip

Wist u dat u in het kader van de vereffening het gebouw ‘in natura’ aan u kunt laten toekomen. Vervolgens kan u het gebouw rustig naar u privé laten toe komen. U heeft zo rustig de tijd het pand te verkopen. Zo bent u er zeker van dat u slechts 10% roerende voorheffing gaat betalen!

Let op!

Laat de marktwaarde van het pand onderbouwen in een schattingsverslag. In vele gevallen zal u ook slechts 50 EUR ‘vast recht’ betalen en geen 10% registratierechten. Doen dus! Snel want de communisten komen eraan!

 

2014-03-17T19:42:55+00:00
Woensdag 24 januari  2017 - 11:00u

Gratis Seminar: Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN

De 112 Meest Begeerde Fiscale Tips - Editie 2017


Voor al wie belastingontwijking een mensenrecht vindt, 112 haalbare en praktische fiscale tips 
GRATIS INKIJKEXEMPLAAR
Click Me