//Licht de aankoopoptie van je wagen…

Licht de aankoopoptie van je wagen…

Geachte, beste,

Hier zijn we terug. Klaar voor wat fiscaal een bijzonder moeilijk oorlogsjaar gaat worden. Een regering die al na een maand haar eigen incompetente begrotingsmaatregelen moet bijsturen wat zal die nog bedenken in haar krampachtig gevecht om echte besparingen te ontwijken. Lafheid viert hoogtij én de gedreven ondernemers zijn de dupe. De vlucht naar lager belaste landen is definitief ingezet zoveel is duidelijk en wie kan de ondernemer ongelijk geven.

Wij hebben ook niet stil gezeten en ons succesboek 'De 100 meest begeerde tips' is volledig vernieuwd en geupdate

Sommige tips zijn verdwenen door Elio, andere tips werden aangepast en we bedachten zelfs nieuwe tips. Alles is zo gelayout dat u snel kunt zien, wat nieuw is wat gewijzigd is en wat verdween. Dit digitaal boek is een absolute must voor elke zichzelf respecterende ondernemer. Met dit ultiem wapen (van bijna 200p.) in de hand, kan u met opgeheven hoofd de strijd aangaan tegen zoveel fiscaal onrecht en trachten te redden wat er nog te redden valt. Koop ons boek op onze website :

 

www.bespaarbelastingen.be. Laat u niet kennen voor nog geen 20 EUR en koop ons supertipboek…

Maar gul als we zijn laten we u niet met lege handen naar huis gaan en we geven u nog een tip mee.

Nog even over het voordeel alle aard van de auto’s…?

Wat met een voordeel alle aard bij leasing…? Ja dit VAA wordt dus berekend op basis van de aankoopfactuur van de wagen. Dit is duidelijk. Maar wat als je de wagen aankoopt…

Geldt dan enkel de waarde van deze aankoopoptie bij de leasingnemer? Ja maar er is hierbij een verschil tussen on balance leasing en off balance leasing (renting)? Bij off balance is er geen optie maar bij balance leasing wel…dan is het lichten van de optie zeker interessant

!

Met vriendelijke groeten,

I De Hoon

Director

2012-01-15T13:50:54+00:00
Dinsdag 25 september 2018 - 11:00u

Gratis Seminar: Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN
close-link