//Laat uw huurder àlles betalen!

Laat uw huurder àlles betalen!

Veel bedrijfsleiders verhuren hun (kantoor)pand aan hun vennootschap. Er is dan steeds de eeuwige discussie of een bepaalde herstelling of onderhoudswerk ten laste is van de vennootschap-huurder of niet. Uiteraard heeft u het liefste dat alles ten laste is van de vennootschap. Maar controleurs doen hier moeilijk over en zwaaien met het huurrecht en dergelijke meer.

Wist u dat u deze discussie gemakkelijk kunt vermijden? Hoe? Leg contractueel ALLE werken ten laste van de huurder, ook deze werken die normaal voorzien zijn voor de verhuurder (zgn. belangrijke onderhouds- en herstellingswerken). De contractuele vrijheid tussen partijen primeert hier.

Laat een deftig huurcontract opstellen of maak een addendum aan een bestaand contract. Het wordt trouwens hoe langer hoe belangrijker voor elke fiscale constructie, dat er goed opgestelde contracten aan ten grondslag liggen. Dus werk zomaar niet blindelings met de modelcontracten van de plaatselijke krantenboer.

Voor meer info en bijstand aan het fiscale front, mag u ons steeds contacteren op info@dehoon.be.

2007-04-29T11:30:56+00:00
Dinsdag 19 december  2017 - 11:00u

Gratis Seminar: Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN

De 112 Meest Begeerde Fiscale Tips - Editie 2017


Voor al wie belastingontwijking een mensenrecht vindt, 112 haalbare en praktische fiscale tips 
GRATIS INKIJKEXEMPLAAR
Click Me