//Laat de vennootschap uw nutsvoorzieningen betalen!

Laat de vennootschap uw nutsvoorzieningen betalen!

Geachte, beste,

Na de tegenvallende begrotingscijfers van de regering, zetten we ons best schrap voor nog meer belastingverhogende ingrepen. We zijn er klaar voor. Deze week een tip om uw netto koopkracht als moegetergde bedrijfsleider of bestuurder op te krikken… Heeft u een vennootschap laat dan gewoon uw elektriciteits- en uw verwarmingsfacturen door uw vennootschap betalen. Dit gebeurt nog te weinig. Natuurlijk wordt u belast op een zgn. ‘voordeel alle aard’ omdat uw vennootschap zo veel goedheid heeft om deze factuur voor u te betalen. Maar dit voordeel wordt forfaitair bepaald op 1770 EUR (verwarming plus elektriciteit), ook als uw factuur bv. 7500 EUR bedraagt.

De vennootschap hoeft zelfs niet een stukje te huren in uw privé woning, dit geldt ook als u de woning voor 100% privé gebruikt. Ook als de vennootschap maar 10% huurt dan nog mag de vennootschap de factuur voor 100 % aftrekken en wordt u maar belast op maximaal 1770 EUR. Tevens zal u dan nog voor 10% de BTW recupereren. We mogen toch ook eens fiscaal lichtjes genieten. Zet uiteraard de gas en elektriciteit op naam van de vennootschap, dit is nogal wiedes. Ofwel betaalt u uw belastingen op 1770 EUR of anders boekt u het weg op uw rekeningcourant. Doen deze tip!

Speciaal voor onze Limburgse vrienden, organiseren we op donderdag 5 juni een seminar rond offshore-structuren te Hasselt. U kan zich nu al inschrijven via de website of door het doen van een mailtje naar info@dehoon.be. Verder zal volgende maandag ons druk bezochte website : www.bespaarbelastingen.be in een nieuw kleedje steken.

Met vriendelijke groeten,

I De Hoon
Director
www.dehoon.be

2008-04-14T15:32:33+00:00
Dinsdag 19 december  2017 - 11:00u

Gratis Seminar: Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN

De 112 Meest Begeerde Fiscale Tips - Editie 2017


Voor al wie belastingontwijking een mensenrecht vindt, 112 haalbare en praktische fiscale tips 
GRATIS INKIJKEXEMPLAAR
Click Me