//Hoe minder belastingen betalen door uw Belgisch filiaal?

Hoe minder belastingen betalen door uw Belgisch filiaal?

Bent u internationaal actief of heeft u plannen een bijhuis of filiaal op te starten in het buitenland, dan kan uw Belgische vennootschap een fiscaal voordeel genieten. Hoe? U kan het verlies van uw buitenlands bijhuis aftrekken van de winsten van uw Belgische vennootschap. Misschien maakt uw buitenlands bijhuis wel jaren verlies… zo een nieuwe markt ontwikkelen is immers niet te onderschatten…

Meestal zal uw buitenlands bijhuis ook de opgestapelde verliezen kunnen recupereren zodra zij winst begint te maken… Dus er is sprake van dubbele verliesrecuperatie. Maakt uw buitenlands bijhuis eindelijk winst dan zal meestal deze winst worden belast in uw Belgische vennootschap maar slechts tegen 1/4de van het normale tarief in de vennootschapsbelasting. Maar er zijn ook oplossingen om deze belasting tegen 1/4de van de vennootschapsbelasting te vermijden…

Voor meer info kan u ons altijd vrijblijvend contacteren op info@dehoon.be.

Bezoek ook onze website www.belastingparadijzen.be, elke week worden er besprekingen van nieuwe belastingvriendelijke landen bijgevoegd.
U krijgt deze interessante tips – dat hopen we toch tenminste – gratis. U kan ons wel een plezier doen andere collega’s en medestrijders te overtuigen zich ook in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan gebeuren door naar onze website te surfen of door gewoon uw emailadres door te mailen.

2007-04-29T11:28:09+00:00
Dinsdag 19 december  2017 - 11:00u

Gratis Seminar: Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN

De 112 Meest Begeerde Fiscale Tips - Editie 2017


Voor al wie belastingontwijking een mensenrecht vindt, 112 haalbare en praktische fiscale tips 
GRATIS INKIJKEXEMPLAAR
Click Me