//Bent u een online gokker of speelt u poker!

Bent u een online gokker of speelt u poker!

Bent u ook een online gokker?

Online gambling is vreselijk populair geworden, helaas ook het belasten ervan. Zowat alles is in het Westen belast. Het is nu nog wachten op de ademhalingsbelasting. u voor online gambling is het wel erg de moeite, nu de wetgeving gaat veranderen.

Laat u niet vangen want er zijn slechts weinig landen in de wereld waar deze materie gereglementeerd is. In een aantal landen is het echt verboden en in een aantal landen wordt het gewoon gedoogd. Slechts enkele landen hebben een echte wetgeving hieromtrent zoals Panama en ook Malta.Voor zij die een online gambling site willen oprichten is Malta een prima locatie, wij kunnen helpen bij het opzetten van dergelijke structuur. Zij die hun geld verdienen met poker of andere kansspelen hebben ook diverse fisvle optimalisatiemogelijkheden en dit binnen de grenzen van het wettelijk toelaatbare, tot en met het effectief verhuizen naar een laag belast land.

Gokkers aller landen betaal géén belastingen maar organiseer uw bedrijvigheden op een fiscaal slimme manier. Er zijn hier legio mogelijkheden van Costa Rica tot Malta, en van Malta tot Macao. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

2009-06-10T22:21:03+00:00
Donderdag 31 januari 2019
11:00u - Antwerpen

Gratis Seminar:
Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN
close-link