//Belasting op hoge inkomens is immoreel!

Belasting op hoge inkomens is immoreel!

Ja, u leest het goed. Frankrijk gaat nu de zogenaamde ‘superrijken’ … what’s in a name… extra belasten. Zij die dus meer dan 500.000 euro verdienen uit inkomen of arbeid worden  belast met een extra 3% en dit zolang het begrotingstekort niet onder de 3% valt. Onze vriend Di Rupo zal euforisch zijn, hij zou maar al te graag het voorbeeld van de grote Franse broer volgen.

En natuurlijke de publieke opinie en de pseudo linkse intellectuelen zullen instemmend knikken. Wie kan daar nu iets tegen hebben? Principieel zeggen wij neen. Net zoals je neen zegt tegen de doodstraf, terwijl je weet dat voor sommige criminelen dit de beste oplossing is. Waarom neen? Omdat godverdorie het waanzin is dat in landen zoals Frankrijk waar al jaren een waanzinnige belastingdruk heerst, een overheid zo een tekort kan opbouwen.

Hoe kan dit? Wel door te ‘smossen’ met andermans geld! Door uw kiezers dingen voor te liegen die je niet kunt betalen. Door luiheid en onverschilligheid te sponsoren met overheidsgeld, zoals de werklozen voor het leven. Dus neen en nog eens neen. Politiek kan de economie niet redden! We lijden allemaal aan collectief zelfbedrog. Er moet in de grondwet een verbod worden opgenomen dat politici mogen lenen. Dus wat is de oplossing. Hard werken, creatief zijn, sparen en wat over is daar mag de overheid een bescheiden hap uit nemen om enkele taken te doen waar toe ze is geroepen door de burgers.

PS In een financieel magazine… stond, kies voor een Belgische vennootschap om hierin te beleggen! Onzin wie heeft er nu vertrouwen in de Belgsiche wetgever. Maak dat je weg bent voor het te laat ! Vluchten kan nog… net. Buitenlandse structuren hoeven echt niet veel te kosten…

2011-08-25T15:31:17+00:00
Donderdag 19 december  2017 - 11:00u

Gratis Seminar: Bulgarije, Ster in Europa

In een handomdraai krijgt u een overzicht van de mogelijkheden in Bulgarije en de belangrijkste componenten voor ondernemers:
  • 10% personenbelasting
  • 10% vennootschapsbelasting
  • 10%, de loonkost bedraagt slechts 10% van een gemiddeld Belgisch/Nederlands loon
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN

De 112 Meest Begeerde Fiscale Tips - Editie 2017


Voor al wie belastingontwijking een mensenrecht vindt, 112 haalbare en praktische fiscale tips 
GRATIS INKIJKEXEMPLAAR
Click Me